3 mérnök, 3 életút

Mérnöknek lenni jó - de miért is? 3 kollégánk példáján keresztül mutatjuk meg, hogy miért jó választás a mérnöki életút! Szabolcs, Péter és Lilla is az informatika iránt kötelezték el magukat, és ebben a szakmában találtak meg azt a „valamit”, amitől teljesnek érzik a hétköznapokat, és amit örömmel végeznek. 
 
3 ember, 3 életút, különböző tapasztalatokkal és élményekkel. Erről meséltek mindannyian.
Szabolcs Project Responsible-ként, Péter Modul Architekt-ként és Lilla Gyakornokként dolgozik az evosoftnál.
 
 
 
 
„Minél jobban fejleszted az embereket, annál jobban fejlődik a projekt.”
 
Győrfi Szabolcs kollégánk tökéletesen ötvözte a szakmai hozzáértést és az emberek iránti érzékenységet, egy kihívásokkal, szerteágazó feladatokkal járó felelősségteljes vezetői pozícióban.
„Ha az emberek visszagondolnak arra, hogy az evosoftnál dolgoztak, szeretném, ha az jutna eszükbe, hogy milyen sokat fejlődtek nálunk, és az itt szerzett tudás és tapasztalat a későbbiekben is meghatározó lesz számukra.”
 
 
 
 
„A Healthcareben kimondva vagy kimondatlanul is benne van, hogy valami jobbat adunk a világnak.”
 
Fejes Péter régi motorosnak számít a szakmában, kijárta a ranglétrát és közel 5 éves evosoftos munkássága során számos tapasztalatot és jelentős szakmai tudást szerzett. Modul Architektként változatos és szerteágazó munkát végez, amellyel emberéletek megmentéséhez járul hozzá.
 
 
 
 
„Van olyan tudás, ami itt nyer számomra értelmet.”
 
Lilla egyetemi tanulmányai mellett kezdett gyakornokként az evosoftnál. A szoftverfejlesztői feladatain túl mára már ő tanít be új gyakornokokat, megismertetve őket a szoftverfejlesztői szakma gyakorlati oldalával, az evosoft mindennapjaival.